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Cocina

Prepara pizza artesanal como un profesional

Cocina

Prepara pizza artesanal como un profesional

101 reseñas
Duración
3 horas
Tamaño del grupo
Hasta 20 personas
Cocina
Italiano
Idioma
Inglés
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Prepara pizza artesanal como un profesional

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Prepara pizza artesanal como un profesional

101 reseñas
Duración
3 horas
Tamaño del grupo
Hasta 20 personas
Cocina
Italiano
Idioma
Inglés

Qué harás

Whether you are a beginner, an experienced home baker or a professional chef, Noel can help you unlock your inner pizza genius. He'll teach you the same recipes and artisan baking techniques he teaches to the world's best restaurant chefs so you can go back to your own kitchen or restaurant and make great artisan pizza and bread in your own oven. It may sound crazy but Noel promises to set you on your way to making better pizza and bread than you get at most restaurants and pizzerias. He'll cover a variety of beginning, intermediate and advanced baking topics including flour types, mixing styles, artisan dough techniques and characteristics, controlling fermentation, hydration and how water affects the final product, yeast vs sourdough, oven techniques, topping preparation and home-hacks that everyone can do. More specifically, you will spend the first hour of the class learning the fundamentals of baking and discussing common issues that all bakers need to understand. The first batch of dough will go into the oven and soon you will be eating some of the best bread you have ever tasted. The second hour of the class is then dedicated to learning the four basic artisan dough mixing styles: hand mix, short mix, improved mix and intensive mix. Finally the final hour will be spent stretching, topping, baking and eating lots and lots of New York and Neapolitan pizza.

Cocina

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en experiencias en Airbnb
  • Cocineros apasionados

    Aprende a preparar recetas tradicionales y escucha las historias de los anfitriones locales.

  • Configuración íntima

    Comparta una comida en espacios únicos, desde granjas privadas hasta tejados secretos.

  • Vetted por Airbnb

    Cada experiencia es revisada por auténticas tradiciones culinarias.

Tu anfitrión

Obtén más información sobre Noel

Noel

The founder of Slow Rise Pizza Co, Noel Brohner is an APN USA Certified Pizziolo and a 30+ year restaurant veteran. The best restaurants in LA and beyond call him to launch and fine-tune their artisan pizza and bread programs including Bestia, Republique, Felix and Rose Cafe. If you follow the national restaurant scene, you may have noticed Noel consulting at RPM on the Water for Chef Doug Psaltis and Lettuce Entertain You in Chicago, at Free Play at the Banc of California Stadium for French Laundry alum Chef Tim Hollingsworth, in SF at Flour & Water Pizzeria with chef Thomas McNaughton and most recently in Venice Beach at Hotel Erwin's brand new Venice Way Pizza's Slice Window. Besides having an A-List roster of private pizza catering clients, Noel also loves to share his artisan pizza and bread recipes and techniques with home bakers.

Qué incluye

Alimentos
Artisan Pizza - Please let me know in advance if you have any food allergies or dietary restrictions.

Fotos de los participantes

Reseñas de los huéspedes

Sección de navegación para las páginas de reseñas

Donde estarás

Surfas Culinary District is the oldest restaurant supply store in LA. Formerly in Culver City, Surfas opened this new location and Noel was hand picked to inaugurate the Test Kitchen by doing demos, teaching classes and doing pizza R&D and consulting for lots of new restaurants and pizzerias around the world. The neighborhood of Arlington Heights is not only historic but it is also experiencing major development, growth and prosperity.

Disponibilidad

Cosas que no puedes olvidar

Preferencias dietéticas

Si se lo solicitas, el anfitrión puede atender las necesidades dietéticas que aparecen en la lista. De ser necesario, debes avisarle al anfitrión antes de la experiencia.
Sin gluten
Sin gluten
Sin soja
Sin soja
Alergia a los mariscos
Alergia a los mariscos
Alergia al pescado
Alergia al pescado
Sin lácteos
Sin lácteos
Alergia al maní
Alergia al maní
Alergia a los frutos secos procedentes de árboles
Alergia a los frutos secos procedentes de árboles
Libre de huevos
Libre de huevos
Vegetariana
Vegetariana
Cocina vegana
Cocina vegana
Pescetariana
Pescetariana

Política de cancelación

Todas las experiencias pueden cancelarse y reembolsarse completamente dentro de las 24 horas posteriores a la compra, o al menos 7 días antes del inicio de la experiencia.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los huéspedes

Pueden asistir 20 personas de 12 años de edad o más. Los padres también pueden traer niños menores de 2 años. Depende de cada viajero comprender los ingredientes que se utilizan y comunicar al anfitrión cualquier alergia o restricción dietética. Los…

Más consejos

Reminder: the storefront is on Washington Blvd but the Parking Lot and Entrance are on 3rd Ave just around the corner.
Noel
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101 reseñas
Desde $125 por persona
101 reseñas
Desde $125 por persona