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Wild Fermentation Classes

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Wild Fermentation Classes

Suspendida hasta el 30 de abril. Para proteger la salud de nuestra comunidad, suspenderemos todas las experiencias en Airbnb debido al coronavirus (COVID-19). Visita el Centro de ayuda para consultar la información más actualizada antes de hacer una reservación.
Duración
3 horas
Tamaño del grupo
Hasta 8 personas
Incluye
Alimentos
Idioma
Inglés
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Suspendida hasta el 30 de abril. Para proteger la salud de nuestra comunidad, suspenderemos todas las experiencias en Airbnb debido al coronavirus (COVID-19). Visita el Centro de ayuda para consultar la información más actualizada antes de hacer una reservación.
Duración
3 horas
Tamaño del grupo
Hasta 8 personas
Incluye
Alimentos
Idioma
Inglés

Qué harás

Poland is famous for its fermentation. We have been fermenting food here for centuries and, unlike in many other countries, the skills involved are still widely understood and used in homes around the country. Fermentation is a wonderful and simple method of preserving seasonal produce that creates a whole range of tasty and super-healthy foods that should be part of every home kitchen, so please come and join me at my home when I will enjoy sharing the secrets of successful fermentation with you! The fermentation class is suitable both for beginners and those who want to learn about fermentation in more detail. Our class will include an introduction to the magical world of fermentation, with an outline about famous fermented favorites such as kimchi, sauerkraut, and brine fermented vegetables. Fermentation (kiszonki in Polish) is “the chemical breakdown of a substance by bacteria, yeasts, or other microorganisms, typically involving effervescence and the giving off of heat”. Ironically, it’s the degeneration of the raw product that takes it from something normal to something rather spectacular. Penicillin, the first-ever antibiotic and one of the most commonly used medical products on the market today, owes its origin to accidental fermentation. During the classes at my home, we will learn in a practical and hands-on way how to make famous Polish sauerkraut (pickled cabbage)

Tu anfitrión

Obtén más información sobre Marta

Marta

Hi, I'm a co-founder of Eataway which connects people with home cooks and hosts all around the world. For the last 5 years, I have been teaching people how to cook delicious food at my home, and I also run food workshops such as the Pierogi Power Workshop, Fermentation Workshop and more. Recently I was the host of a big food event for The Krakow Pierogi Festival and Harvest Festival. (I also appear regularly on TV and radio as a guest, discussing subjects related to home cooking, the sharing economy and food tech.) I've always enjoyed sharing my knowledge of my beautiful hometown, and more about the art of Polish cuisine, both through the website and with all the wonderful travelers I meet in person.

Qué incluye

Alimentos
I will provide a tasting menu, including all the fermented goods Il prepare at home. Drinks.

Donde estarás

Our culinary meeting takes place in Salwator, beautiful Krakow's area not far from Rynek Glowny – about 15 min by tram nr 1,2,or 6 and 10min by taxi.

Cosas que no puedes olvidar

Política de cancelación

Todas las experiencias pueden cancelarse y reembolsarse completamente dentro de las 24 horas posteriores a la compra, o al menos 7 días antes del inicio de la experiencia.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los huéspedes

Pueden asistir 8 personas de 18 años de edad o más.

Se verifica la calidad de las experiencias en Airbnb

Se verifica la calidad de las experiencias en Airbnb

  • Expertos locales

    Organizadas por gente local que ama el lugar de dónde es y lo que hace

  • Grupos pequeños

    Los grupos son de tamaño reducido, para que no te pierdas nada.

  • Altos estándares

    En cada experiencia se evalúa el acceso único.

Marta
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Experiencia nueva
$44 por persona
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